Wij staan voor topservice! met ruim 20 jaar ervaring weten we dat goede service essentieel is voor tevreden klanten. Wij zorgen voor een goede auto en het nodige onderhoud. Kom gerust langs in onze ruime showroom met ruim 80 top occasions.

Kopen of toch leasen?

Een auto aanschaffen is vaak een moeilijke keuze. Bij ons heb je ook nog de mogelijkheid om te kiezen tussen kopen of leasen.

Wat is de beste keuze voor jou? Wij geven jou graag vrijblijvend advies door alle alle voor- en nadelen te bespreken. Hopelijk kunnen wij voor jou de keuze makkelijker maken. Neem contact met ons op of kom langs. De koffie staat altijd voor u klaar.

Dit is nog een garage waar de klant en de service hoog staan, heb je een vraag of probleem ze staan je netjes te woord en helpen je direct top bedrijf. Bij de aankoop van onze auto was het al goed en correct geregeld. Bij een volgende auto is dit zeker het 1e adres waar we heen gaan

Stefan van der Schilden

Betrouwbaar en deskundig. Goede service en klantvriendelijkheid. Een top garage met goede kwaliteit auto's!!!

Maryo Lahau

Pas geleden een auto gekocht bij Autofier. Top service!
Voor de zekerheid thuis nog even op de brug laten zetten en zoals ook al was verteld: niks mis met de auto. Autofier, bedankt!!

Laura Klunder

Na een lange rit vanuit Groningen werden wij hier hartelijk ontvangen met een kopje koffie en tevens werden wij hier vriendelijk te woord gestaan door de verkopers (die overigens erg netjes en klantgericht zijn), na een testrit en de auto goed te hebben geïnspecteerd zijn wij als kopers ruim tevreden terug gereden naar groningen!

Kevin Wijtsema

Neem direct contact met ons op: