Autotrust Exclusief Garantie 2020

Een Exclusief Garantie biedt de meest uitgebreide dekking die uw auto kan krijgen. Deze garantie beschermt u tegen de kosten voor reparatie en vervanging van nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto. De auto mag maximaal 8 jaar oud zijn en 150.000 km hebben gereden.

Download PDF

Autotrust Extra Garantie 2020

De Extra Garantie bestaat uit de Standaard Garantie met een ruime aanvulling van onderdelen. De auto mag maximaal 10 jaar oud zijn en 150.000 km hebben gereden.

Download PDF

Autotrust Standaard 2020

De Standaard Garantie biedt dekking op de meest essentiële en kostbare delen van de auto zoals: de motor, de versnellingsbak en de aandrijving. De auto mag maximaal 12 jaar oud zijn en 200.000 km hebben gereden.

Download PDF

Autotrust EV Garantie 2020

De Autotrust EV Garantie biedt de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie.

Download PDF

Autotrust Luxury & Performance Garantie 2020

Deze garantie is speciaal ontwikkeld voor premium occasions in het hoogste segment. De garantie dekt de kosten van reparatie, arbeid en onderdelen aan alle gedekte onderdelen en bouwgroepen.

Download PDF

Autotrust Pechhulpverzekering 2020

Met de pechhulpverzekering van Autotrust staat professionele hulp voor u klaar bij pech onderweg, elke dag van de week en 24 uur per dag.

Download PDF